Kostholdets betydning for dødeligheten av hjerteinfarkt iNorge de siste 100 år
Lars JohanssonJohansson, Lars
Bok Bokmål utgitt 1993
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001920560 *00520230330171410.0 *007cr *007ta *008150612s1993 no# 000 0 nob *00901513cam a2200409 c 4500 *015 $a9409824$2nbf *019 $bl *020 $a8291014019$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999325723674702201 *035 $a(NO-LaBS)14667348(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)091966728 *035 $a(NO-TrBIB)932572367 *035 $a932572367-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *060 4$aWG 300 *080 $a616.127-005.8 *08274$a616.1$qNO-OsNB$24/nor *1001 $aJohansson, Lars$d1948-$_117175100 *24510$aKostholdets betydning for dødeligheten av hjerteinfarkt iNorge de siste 100 år$cLars Johansson *260 $aOslo$bStatens ernæringsråd, Avdeling for kostholdsforskning, Universitetet i Oslo$c1993 *300 $a142 s. *500 $aOpprinnelig levert som hovedoppgave (i ernæring) - Universitetet i Oslo, 1993) *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-04-06 *650 2$aDiet$_10522600 *650 2$aMyocardial Infarction$xmortality$_27589800 *650 2$aNorway$_10050600 *650 2$aNutrition surveys$_14683900 *650 2$aRisk Factors$_11322400 *653 $aernæring$ahjertesykdommer$akosthold$ahjerteinfarkt$adødelighet$ahovedoppgaver$akostholdsforskning$afett$_117175200 *7102 $aStatens ernæringsråd$bAvdeling for kostholdsforskning$_117175300 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008010804014$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999325723674702202$b2021-11-14T20:59:53Z$z999325723674702202 ^