A-G
Inngår i serie: Dictionnaire de l'Académie des gastronomes (1)
Bok Fransk utgitt 1962
Bok Fransk utgitt 1962
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001927575 *00520250613085202.0 *007ta *008140212s1962 fr 000 u fre d *00900652cam a22001817c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991405323664702201 *035 $a(NO-LaBS)51693510(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)140532366 *035 $a140532366-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *245 $aA-G *260 $aParis$bÉditions Prisma$c1962 *300 $a462 s.$bill.$c25 cm *490 $aDictionnaire de l'Académie des gastronomes$v1 *653 $amat$akokker$aoppslagsverk$ahistorie$aleksika$afrankrike$_117913700 *830 $aDictionnaire de l'Académie des gastronomes$v1$_172418800 *901 $a60 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920173401802202$b2021-11-14T21:00:53Z$z999920173401802202 ^