
Mat og ernæring
Åse KringlebotnKringlebotn, Åse · Bok · Bokmål · utgitt 1994
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001935926 *00520250613135244.0 *007ta *008150401s1994 no 000 u nob d *00901404cam a2200373 c 4500 *019 $bl *020 $a8200410196 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999416294224702201 *035 $a(NO-LaBS)484978(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)941629422 *035 $a941629422-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *060 4$aQU 145 *080 $a612.39 *080 $a613.2 *080 $a641.1 *084 $aPd 55as$2ubtkl/2 *1001 $aKringlebotn, Åse$d1956-$0(NO-TrBIB)90371834$_17881900 *24510$aMat og ernæring$cÅse Kringlebotn *250 $aBokmål[utg.], 3. utg. *260 $aOslo$bUniversitetsforl.$c1994 *300 $a224 s.$bill. *500 $a1. utg. 1986 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-12-13 *650 2$aDiet$_10522600 *650 2$aFood$_10147000 *650 2$aHealth behavior$_10867400 *650 2$aLife Style$_13474200 *653 $aernæring$akosthold$alærebøker$avideregående$askolen$ahelsefag$asosialfag$aernæringslære$ahelseopplysning$amatvarer$alivsstil$aadferd$ahelse$ahelselære$anæringsmidler$_118687100 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016121348672$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200410196 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200410195 *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999416294224702202$b2021-11-14T21:07:23Z$z999416294224702202 ^