Prosessering av sjømat : endring i næringsinnhold, biotilgjengelighet og helseeffekter
Rune Larsen [et al.]Inngår i serie: Rapport / Nofima (36/2010)
Bok Bokmål utgitt 2010
Bok Bokmål utgitt 2010
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001943794 *00520230305185807.0 *007cr *007ta *008131115s2010 no# 000 u nob *00901142cam a2200313 c 4500 *015 $a1111284$2nbf *019 $bl *020 $a9788272518126$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991028219254702201 *035 $a(NO-LaBS)14768903(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)102821925 *035 $a(NO-TrBIB)133414345 *035 $a102821925-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *24500$aProsessering av sjømat :$bendring i næringsinnhold, biotilgjengelighet og helseeffekter$cRune Larsen [et al.] *260 $aTromsø$bNofima$c2010 *300 $a32 s. *4901 $aRapport / Nofima$v36/2010 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-10-08 *653 $asjømat$anæringsinnhold$ahelseeffekter$aprosessering$_119394100 *7001 $aLarsen, Rune$0(NO-TrBIB)90181056$emedarb.$_57042900 *830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v36/2010$w990803894224702201$_13122700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013100806067$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:991028219254702202$b2021-11-14T21:08:38Z$z991028219254702202 ^