
Tatt på fersken : syndig godt
Monica Csango ; foto: Line DammenCsango, Monica · Bok · Bokmål · utgitt [2019] · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001944065 *00520230402132328.0 *007ta *008190424s2019 no a e 00 0 nob *00903107nam a2200361 c 4500 *019 $bl *020 $a9788205530133$qinnbundet$cNkr 399.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920843705502201 *035 $a(NO-LaBS)12127653(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150320650 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda$dNO-OsNB *08204$a641.5$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aCsango, Monica$d1969-$0(NO-TrBIB)5021691$4aut$_49958800 *24510$aTatt på fersken :$bsyndig godt$cMonica Csango ; foto: Line Dammen *264 1$aOslo$bGyldendal$c[2019] *300 $a187 sider$billustrasjoner$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 $abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *520 $aDigg mat er næring til livet selv og syndig godt.Vår verden er full av dietter, kostholdsråd og regler for hva vi bør og ikke bør spise. Maten er blitt en viktig markør for vår identitet på godt og vondt. Forsøker vi å legge alt det til side og fokuserer på matgleden og smaken så sitter vi igjen med maten i denne boken. Det beste vi vet, den maten vi virkelig har lyst på: Den saftige burgeren med det beste tilbehøret, taco middagen med masse smeltet ost og chili, den aller beste sjokoladekaken med popcorn og saltkaramell og den sprø baguetten breddfull med skagenrøre. Mat det rett og slett er umulig for en livsnyter å motstå!Bli med forfatteren, journalisten og matentusiasten Monica Csango og prøv noen av hennes favoritter på en fredagskveld, i heimen eller på hytta, hvor det bare skal nytes, alene i sofakroken, med kjæresten, familien eller med venner rundt bordet. Raust, velkrydret og syndiggodt! Dette er maten vi blir glade av å nyte.70 oppskrifter på det som raskt blir din neste «guilty pleasure. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2022-01-15 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aDammen, Line$d1967-$0(NO-TrBIB)3102844$4pht$_10560700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021112548102$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/50/06/150320650/productimage_OS_4b9541b09a0b376fe24a0141debec3c11aa942db.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/50/06/150320650/productimage_ORG_078f31da209a61f15894f675355b46c0e0ac41e2.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205530133 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/3/3/9788205530133.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/3/3/9788205530133.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/3/3/9788205530133.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920016177702202$b2021-11-26T03:26:27Z$z999920016177702202 ^