
Mat og ernæring
Åse KringlebotnKringlebotn, Åse · Bok · Bokmål · utgitt 1998
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001948842 *00520231213055226.0 *007cr *007ta *008150401s1998 no 000 0 nob d *00901746cam a2200397 c 4500 *019 $bl *020 $a8200422232$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999821769884702201 *035 $a(NO-LaBS)1949881(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)100056245 *035 $a(NO-TrBIB)982176988 *035 $a982176988-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *060 4$aQU 145 *080 $a641 *080 $a641.1 *1001 $aKringlebotn, Åse$d1956-$0(NO-TrBIB)90371834$_17881900 *24510$aMat og ernæring$cÅse Kringlebotn *250 $aBokmål[utg.], 4. utg. *260 $aOslo$bUniversitetsforl.$c1998 *300 $a188 s.$bill. *500 $a1. utg. 1986 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-01-08 *653 $akosthold$aernæring$aernæringslære$alærebøker$avideregående skole$ahelsefag$asosialfag$_119864000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009120904030$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200422232 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200422235 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/3/9788200422235.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/2/3/8200422232.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/3/9788200422235.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/3/9788200422235.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *999 $aoai:nb.bibsys.no:999821769884702202$b2021-11-14T21:09:19Z$z999821769884702202 ^