
Diabetesboka : spis riktig og bli friskere
Gunn-Karin Sakariassen, Hege Hasler Barhaughøgda ; fotografier: Tove K. BreisteinSakariassen, Gunn-Karin · Bok · Bokmål · utgitt [2020] · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001949365 *00520241105022202.0 *007ta *008191128s2020 no a e 00 0 nob *00903315nam a2200505 c 4500 *019 $bl *020 $a9788202663872$qinnbundet$cNkr 399.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920954924702201 *035 $a(NO-LaBS)12336204(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150336156 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda$dNO-OsNB *060 4$aWK 819 *08204$a641.56314$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aSakariassen, Gunn-Karin$d1954-$0(NO-TrBIB)11011731$4aut$_12875100 *24510$aDiabetesboka :$bspis riktig og bli friskere$cGunn-Karin Sakariassen, Hege Hasler Barhaughøgda ; fotografier: Tove K. Breistein *250 $a2. utgave *264 1$aOslo$bCappelen Damm$c[2020] *300 $a152 sider$billustrasjoner$c25 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 $abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *500 $a1. utgave 2014 *520 $aAlt du behøver å vite om din diabetes, uansett type. Lær hvordan du kan få en bedre hverdag, eventuelt slippe medisiner helt (diabetes 2) eller redusere medisinbehovet ved å normalisere blodsukkeret. Forfatterne skriver lettfattelig om hvordan maten påvirker kroppen din, om de ulike diabetestypene, god medisinering og insulinets sentrale rolle. 60 oppskrifter på deilig og lettlagd mat som holder blodsukkeret jevnt. Prøv kyllingboller, lakseburger eller tapastallerken og nyt en konfektkake til dessert! Boka passer for deg som har insulinresistens, som har fått diabetes eller er i risikosonen for å få det, og for helsepersonell som arbeider med diabetespasienter. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2024-11-04 *650 2$aDiabetes Mellitus$xdiet therapy$0(DNLM)D003920Q000178$_119914100 *650 2$aDiet, Diabetic$0(DNLM)D003927$_119914200 *650 7$aDiabetes$2bokbas$9nno$_188753500 *650 7$aDiabetes$2bokbas$9nob$_188753600 *650 7$aDiett$2bokbas$9nno$_186281200 *650 7$aDiett$2bokbas$9nob$_186281300 *650 7$aErnæring$2bokbas$9nno$_186281400 *650 7$aErnæring$2bokbas$9nob$_186281500 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aBarhaughøgda, Hege Hasler$d1970-$0(NO-TrBIB)14014324$4aut$_12875200 *7001 $aBreistein, Tove$d1969-$0(NO-TrBIB)1094892$4ill$_12875300 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2024100948168$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/56/61/150336156/productimage_OS_3b5a0d6d6f0752c5e92e83265a2605ad8294472a.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/56/61/150336156/productimage_ORG_55123b020a3e351214579346e842391465073aad.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788202663872 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/2/7/9788202663872.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/2/7/9788202663872.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/2/7/9788202663872.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920037703802202$b2021-11-16T03:24:00Z$z999920037703802202 ^