
En vingurus guide til himmelen
Per MælengMæleng, Per · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2012
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001966068 *00520230309123710.0 *007ta *008150109s2012 no# 000 0 nob *00901986cam a2200457 c 4500 *015 $a1235779$2nbf *019 $bl *020 $a9788248912125$qib.$cNkr 399.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991215343914702201 *035 $a(FHS-SK)1338238 *035 $a(NO-LaBS)9724384(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0283853 *035 $a(NO-TrBIB)121534391 *035 $a121534391-47bibsys_network *035 $a121534391-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a641.87 *08204$a641.22$221 *08204$a641.22$223 *08274$a641.22$25/nor *08274$a641.22$qNO-OsNB$25/nor *1001 $aMæleng, Per$d1955-$0(NO-TrBIB)98035133$_14390400 *24513$aEn vingurus guide til himmelen$cPer Mæleng *260 $aOslo$bKagge$ccop. 2012 *300 $a175 s.$bill. *500 $aUndertittel på omslaget: Glass, lagring, temperatur, lufting, dekantering, smaking, renhold *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2019-07-31 *653 $avin$alagring$alufting$adekantering$aglass$_121424400 *7400 $aGlass, lagring, temperatur, lufting, dekartering, smaking, renhold *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2019073107001$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8248912124 *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788248912125 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788248912125 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/2/9788248912125.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/2/9788248912125.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/2/9788248912125.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aKulturfond$bNB *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:991215343914702202$b2021-11-14T21:11:43Z$z991215343914702202 ^