
Verdens beste pizza : en reise i tykt og tynt : over 60 oppskrifter og utallige tips fra pizzaeliten i Italia og USA
Craig Whitson ... [et al.]Bok
Bokmål utgitt cop. 2014 Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001970241 *00520230609074157.0 *007ta *008150209s2014 no# 000 0 nob *00901866cam a2200397 c 4500 *015 $a1429731$2nbf *019 $bl *020 $a9788248913573$qib.$cNkr 499.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991321021104702201 *035 $a(NO-LaBS)10147758(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0340927 *035 $a(NO-TrBIB)132102110 *035 $a132102110-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *08204$a641.5$223 *08204$a641.824$223 *08274$a641.82$qNO-OsNB$25/nor *24500$aVerdens beste pizza :$ben reise i tykt og tynt : over 60 oppskrifter og utallige tips fra pizzaeliten i Italia og USA$cCraig Whitson ... [et al.] *260 $aOslo$bKagge$ccop. 2014 *300 $a397 s.$bill.$c28 cm *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-10-12 *653 $akokebøker$amatlaging$apizza$aitalia$ausa$_121837700 *655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600 *7001 $aWhitson, Craig$d1954-$0(NO-TrBIB)99026493$_48650000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020100107555$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8248913570 *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788248913573 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788248913573 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/3/7/9788248913573.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/3/7/9788248913573.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/3/7/9788248913573.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:991321021104702202$b2021-11-14T21:12:15Z$z991321021104702202 ^