*00197633
*00520230401051635.0
*007ta
*008120521s1938 no# 000 u nob
*00901292cam a2200277 c 4500
*015 $a3800023$2nbf
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999616876734702201
*035 $a(NO-LaBS)4560517(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)961687673
*035 $a961687673-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*1001 $aNotevarp, Olav$0(NO-TrBIB)90075340$_29868100
*24510$aVirkningen av frysehastighet, lagringstemperatur og råstoffets friskhet på kvaliteten av frossen fisk$cav Olav Notevarp og Eirik Heen
*260 $a[Bergen]$bThe Director of Fisheries$c1938
*300 $a30 s.$bdiagr.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol. 1, no. 2
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-11-05
*7001 $aHeen, Eirik$0(NO-TrBIB)90305514$_29868200
*7760 $tVirkningen av frysehastighet, lagringstemperatur og råstoffets friskhet på kvaliteten av frossen fisk$w991137204594702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol. 1, no. 2$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015090708112$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999616876734702202$b2021-11-14T19:48:11Z$z999616876734702202
^