
Glad av mat : hav : oppskrifter inspirert av havet
Glad av mat - hav : (Covertittel) · Gunhild Lovise Maudal ; Michael Butler, kokk ; Elisabeth Tønnessen, fotograf ; Garry Thomson, designLedig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001978028 *00520230402112212.0 *007ta *008180511s2018 no a e 00 0 nob *00903094nam a2200481 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-9364-131-5$qib.$cNkr 398.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920555591402201 *035 $a(NO-LaBS)14379163(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150293883 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *08204$a641.692$qNO-OsNB$223/nor *1001 $aMaudal, Gunhild Lovise$d1972-$0(NO-TrBIB)11067244$4aut$_52808800 *24510$aGlad av mat :$bhav : oppskrifter inspirert av havet$cGunhild Lovise Maudal ; Michael Butler, kokk ; Elisabeth Tønnessen, fotograf ; Garry Thomson, design *24614$aGlad av mat - hav :$boppskrifter inspirert av havet - uten melk og gluten *24630$aHav :$boppskrifter inspirert av havet *260 $aSandnes$bCommentum$c2018 *300 $a239 s.$bkol. ill.$c27 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *4901 $a[Glad av mat] *500 $a"naturlig uten gluten og melk - med stabilt blodsukker" *520 $aDenne boken er vårt nyeste innslag i 'Glad av mat', en serie kokebøker hvor filosofien er at du kan få overskudd og bedre humør når du spiser mat av naturlige ingredienser uten melk og gluten. Denne gangen har vi tatt utgangspunkt i enkle råvarer fra havet, kombinert med deilige tilbehør. Her finner du mat som funker hele dagen, enten du trenger frokost, middag, kvelds eller venter gjester i helga. Fotograf Elisabeth, kokk Mike, grafisk designer Garry og jeg har satt sammen en kokebok vi håper du kan ha glede av i mange år. Hjertelig hilsen Gunhild Lovise *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-04-30 *650 7$aFiskerettar$2bokbas$9nno$_189745000 *650 7$aFiskeretter$2bokbas$9nob$_189745100 *650 7$aGlutenfri kost$2bokbas$9nno$_185531300 *650 7$aGlutenfri kost$2bokbas$9nob$_185531400 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aButler, Michael$d1976-$0(NO-TrBIB)14067961$4ctb$_86204600 *7001 $aTønnessen, Elisabeth$d1981-$0(NO-TrBIB)11067243$4pht$_19523200 *830 0$aGlad av mat$_52809100 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020043048584$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/83/38/150293883/productimage_OS_1e9d05cd105bee3e23d835af684c152fdbb32011.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/83/38/150293883/productimage_ORG_8b83f8751d99b942b4e6bcb70aad86450585ffaa.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788293641315 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/1/9788293641315.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/1/9788293641315.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/1/9788293641315.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919957989802202$b2021-11-14T21:12:53Z$z999919957989802202 ^