Sensorisk analyse av nye fiskeprodukter
Solfrid JohansenInngår i serie: SINTEF rapport (STF11 A90061)
Johansen, Solfrid Bok Bokmål utgitt [1990]
Johansen, Solfrid Bok Bokmål utgitt [1990]
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001167918 *00520250613133555.0 *007cr *007ta *008101215s1990 no 000 u nob *00901102cam a2200301 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999100606064702201 *035 $a(NO-LaBS)14495360(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)102602204 *035 $a(NO-TrBIB)910060606 *035 $a910060606-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *080 $a543.92 *080 $a639.2.067 *080 $a664.95:658.562 *1001 $aJohansen, Solfrid$0(NO-TrBIB)90355336$_16131100 *24510$aSensorisk analyse av nye fiskeprodukter$cSolfrid Johansen *260 $aTrondheim$bSINTEF, Kuldeteknikk$c[1990] *300 $a4, [3] bl. *4901 $aSINTEF rapport$vSTF11 A90061 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-11-12 *650 7$aSensorisk analyse$2tekord$_187655100 *650 7$afiskeprodukter$akvalitetskontroll$2tekord$_187582200 *830 0$aSINTEF rapport (SINTEF. Kuldeteknikk : trykt utg.)$vSTF11 A90061$w998711342334702201$_14572800 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010111208087$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999100606064702202$b2021-11-14T19:53:46Z$z999100606064702202 ^