Baking av brød og kaker
Inngår i serie: Yrkeslitteratur for bakar- og konditorfaga
Bok Nynorsk utgitt c1987
Bok Nynorsk utgitt c1987
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001179536 *00520250613121553.0 *007cr *007ta *008120704s1987 no 000 0 nno *00900850cam a22002537c 4500 *019 $bl *020 $a8210028960$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990616176794702201 *035 $a(NO-LaBS)4314194(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)061617679 *035 $a(NO-TrBIB)121861503 *035 $a061617679-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *24500$aBaking av brød og kaker *250 $aNynorsk[utg.] *260 $a[Oslo]$bTiden$cc1987 *300 $a76 s.$bill. *4901 $aYrkeslitteratur for bakar- og konditorfaga *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-07-04 *830 0$aYrkeslitteratur for bakar- og konditorfaga$_41394500 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012061406121$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a60 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990616176794702202$b2021-11-14T19:54:34Z$z990616176794702202 ^