Veiledning
Inngår i serie: Ernæringskvalitet
Bok Bokmål utgitt [1992?]
Bok Bokmål utgitt [1992?]
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001253255 *00520250613131349.0 *007cr *007ta *008110204s1992 no 000 0 nob *00901302cam a2200313 c 4500 *019 $bl *020 $a8272429586 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999219158454702201 *035 $a(NO-LaBS)17194769(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)092267912 *035 $a(NO-TrBIB)921915845 *035 $a921915845-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *245 $aVeiledning *260 $a[Oslo]$bKommunal opplæring, Akershus : Kommuneforlaget$c[1992?] *300 $a12 s. *490 $aErnæringskvalitet *500 $a"Et hjelpemiddel for tilrettelegging av kosthold og måltider" *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-04-27 *650 2$aDiet$_10522600 *650 2$aNutrition$_10134800 *650 2$afood service, hospital$_51127900 *653 $aarbeidsmiljø$anorsk$arett$_51128000 *830 $aErnæringskvalitet$w(NO-LaBS)416455(tnr)$_172177600 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2007091704049$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8272429586 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788272429583 *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999219158454702202$b2021-11-14T20:04:01Z$z999219158454702202 ^