*001305889
*00520230331091758.0
*007cr
*007ta
*008150422s1994 no# 000 0 nob
*00901287cam a2200301 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999427133704702201
*035 $a(NO-LaBS)20618015(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)15076216x
*035 $a(NO-TrBIB)942713370
*035 $a942713370-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*084 $aPd 55as$2ubtkl/2
*1001 $aThommessen, Maria$d1958-2006$0(NO-TrBIB)90352813$_26079600
*245 $aMetodelære og oppskrifter : tillegg til liv og helse - kost og ernæring : grunnkurs helse og sosialfag
*250 $aBokmål[utg.]
*260 $a[Oslo]$bNKS-forl.$c[1994?]
*300 $aS. 56-128 s.$bill.
*490 $aLiv og helse. 3, Kost og ernæring
*500 $aPå omslaget: Særtrykk for elever ved NKS Fjernundervisning
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-11-04
*653 $ahelse$asosialfag$alærebøker$avideregående$askole$_57889700
*830 $aLiv og helse. 3, Kost og ernæring$w(NO-LaBS)626395(tnr)$_171926200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015041308170$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*960 $al$9LOCAL
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999427133704702202$b2021-11-14T20:09:34Z$z999427133704702202
^