*001311096
*00520230330143212.0
*007cr
*007ta
*008140715s1972 no# 000 0 nob d
*00901395cam a2200361 c 4500
*015 $a7201714$2nbf
*015 $a7202889$2nbf
*019 $bl
*020 $a8200250644
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999312127664702201
*035 $a(NO-LaBS)4805752(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)10018281x
*035 $a(NO-TrBIB)931212766
*035 $a931212766-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*080 $a64.024:331.86
*08274$a647.9$qNO-OsNB$23/nor
*084 $aU 24a$2oosk
*1001 $aWaage, Jan Fredrik$d1930-2012$0(NO-TrBIB)90266631$_16443000
*24510$aOpplæring i hotell- og restaurantnæringen$c[Utg.av] Hotell- og turistdirektoratet
*260 $aOslo$bYrkesopplæringsrådet for håndverk og industri, Universitetsforl.$c1972$fNaper boktr.,Kragerø
*300 $a40 s.$bTab.fig.
*4901 $aYrkeslitteratur for hotell- og restaurantfaget$v16
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-01-25
*7102 $aHotell- og turistdirektoratet$0(NO-TrBIB)90096796$_30684500
*7102 $aYrkesopplæringsrådet for håndverk og industri$0(NO-TrBIB)90080478$_14097900
*830 0$aYrkeslitteratur for hotell- og restaurantfaget$v16$_14098000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008080104066$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999312127664702202$b2021-11-14T20:10:13Z$z999312127664702202
^