*001315820
*00520250613115454.0
*007ta
*008120627s2003 no 000 u nob d
*00901085cam a2200241 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990321783014702201
*035 $a(NO-LaBS)13988957(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)032178301
*035 $a032178301-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aØrjasæter, Nils-Otto$0(NO-TrBIB)90205085$_33394000
*24510$aInnovasjonssystemet i Tine norske meierier BA og Norsk kjøttsamvirke BA$cNils-Otto Ørjasæter
*260 $aSandvika$bHandelshøyskolen BI$cc2003
*300 $a65 s.$bill.
*4901 $aForskningsrapport / Handelshøyskolen BI$v14/2003
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-02-24
*653 $aEndringsledelse$_11737100
*7760 $tInnovasjonssystemet i Tine norske meierier BA og Norsk kjøttsamvirke BA$w990609686724702201
*830 0$aForskningsrapport (Handelshøyskolen BI : trykt utg.)$x0803-2610$v14/2003$w999007254354702201$_14561600
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014022406113$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990321783014702202$b2021-11-14T20:10:42Z$z990321783014702202
^