*001399208
*00520250613133133.0
*007cr
*007ta
*008150304s1985 no 000 0 nob d
*00901233cam a2200325 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270632295
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998511767204702201
*035 $a(NO-LaBS)15224107(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)132685566
*035 $a(NO-TrBIB)851176720
*035 $a851176720-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a392.8
*080 $a641
*08274$a641.3009481$qNO-OsNB$24/nor
*1001 $aGlefjell, Sidsel$0(NO-TrBIB)90069859$_30010000
*24510$aMat: arbeid og kultur$cav Sidsel Glefjell$nDelrapport 3$pArbeidsdeling og matlaging
*24631$aFood: work and culture$pWork-sharing and cooking
*260 $aLysaker$bSIFO$c1985
*300 $a109 s.
*4901 $aMelding / Statens institutt for forbruksforskning$v91
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-09-06
*653 $amatlaging$aarbeidsdeling$ahusarbeid$alikestilling$_68430500
*830 0$aMelding (Statens institutt for forbruksforskning : trykt utg.)$x0801-3748$v91$w998110157184702201$_16366300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013080606073$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:998511767204702202$b2021-11-14T20:17:35Z$z998511767204702202
^