*001407761
*00520250613115411.0
*007ta
*008120803s2003 no 000 u eng d
*00900959cam a2200229 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990318721744702201
*035 $a(NO-LaBS)14060828(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)031872174
*035 $a031872174-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aDagestad, Atle$0(NO-TrBIB)90913196$_31334100
*24510$aHydrogeological studies in connection with production of bottled water, Best Kjøttprodukter AS, Utleirveien 140, Trondheim$cAtle Dagestad
*260 $aTrondheim$bNorges geologiske undersøkelse$c2003
*300 $a31 bl.$bill.
*4901 $aNGU rapport$v2003.071
*500 $aProsjektnr : 271200
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-03-03
*830 0$aNGU-rapport (trykt utg.)$x0800-3416$v2003.071$w998340494814702201$_13077400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021021705008$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990318721744702202$b2021-11-14T20:18:25Z$z990318721744702202
^