*001494814
*00520250613114258.0
*007cr
*007ta
*008110412s2001 no 000 u nob
*00901089cam a2200253 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990116191984702201
*035 $a(NO-LaBS)14647667(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)011619198
*035 $a(NO-TrBIB)112232922
*035 $a011619198-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aHalberg, Anne Dorte$0(NO-TrBIB)90670834$_20881300
*24510$aKjøttdeig, kjøttfarse og medisterfarse$cprosjektleder: Anne Dorte Halberg ; prosjektdeltakere: Jørn Weidemann ... [et al.]
*260 $aGrimstad$bNæringsmidddeltilsynet for Aust-Agder$c2001
*300 $a9 bl.
*4901 $aRapport / Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder$vnr 2-2001
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-03-31
*7001 $aWeidemann, Jørn$0(NO-TrBIB)1059516$_78403100
*830 0$aRapport (Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder)$x0804-3345$vnr 2-2001$w999312664404702201$_20812900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011033106021$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990116191984702202$b2021-11-14T20:25:14Z$z990116191984702202
^