*00152750
*00520230401070023.0
*007ta
*008050215s1965 no# 000 0 eng
*00901216cam a2200289 c 4500
*015 $a6502775$2nbf
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999702991504702201
*035 $a(NO-LaBS)13512113(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)97029915x
*035 $a97029915x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a547$qNO-OsNB$22/nor
*1001 $aLambertsen, Georg$0(NO-TrBIB)90749677$_22500100
*24510$aThe fatty acid composition of cod liver oil$cby Georg Lambertsen and Olaf R. Brækkan
*260 $aBergen$bFiskeridirektøren$c1965
*300 $a14 s.$bTab.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol 4, no. 11
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-11-09
*7001 $aBrækkan, Olaf R.$0(NO-TrBIB)90758296$_14816100
*7760 $tThe fatty acid composition of cod liver oil$w991137216844702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol 4, no. 11$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017110948166$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999702991504702202$b2021-11-14T19:44:32Z$z999702991504702202
^