Råvarenes teknologiske egenskaper
Oddlaug Ledsaak og Bjørn EbenInngår i serie: Småskrift / Høgskolen i Akershus (nr 5/2010)
Ledsaak, Oddlaug Bok Bokmål utgitt 2010
Ledsaak, Oddlaug Bok Bokmål utgitt 2010
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001564903 *00520250613130627.0 *007cr *007ta *008140624s2010 no 000 u nob d *00901169cam a2200277 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991016644784702201 *035 $a(NO-LaBS)14240909(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)101664478 *035 $a(NO-TrBIB)142773220 *035 $a101664478-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *1001 $aLedsaak, Oddlaug$d1949-$0(NO-TrBIB)90110068$_54414000 *24510$aRåvarenes teknologiske egenskaper$cOddlaug Ledsaak og Bjørn Eben *260 $aLillestrøm$bHøgskolen i Akershus$c2010 *300 $a155 s. *4901 $aSmåskrift / Høgskolen i Akershus$vnr 5/2010 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-05-26 *650 2$aFood$_10147000 *653 $aråstoff$aråstoffer$amatteknologi$aråvarer$anæringsmiddelteknologi$anæringsmidler$ateknologi$amat$atilsetningsstoffer$_85481500 *7001 $aEben, Bjørn$d1961-$0(NO-TrBIB)70890$_20133800 *830 0$aSmåskrift (Høgskolen i Akershus : trykt utg.)$x1502-6132$vnr 5/2010$w990102146314702201$_15121000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014052605081$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:991016644784702202$b2021-11-14T20:31:09Z$z991016644784702202 ^