*001570523
*00520250613113729.0
*007cr
*007ta
*008100226s1998 no 000 u nob
*00901045cam a2200241 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990005358854702201
*035 $a(NO-LaBS)13690595(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)000535885
*035 $a(NO-TrBIB)100465242
*035 $a000535885-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aHalberg, Anne Dorte$0(NO-TrBIB)90670834$_20881300
*24510$aResultater fra undersøkelse av kremkaker 1998$cprosjektleder: Anne Dorte Halberg ; analysene er utført av KM Lab. Grimstad
*260 $aGrimstad$bNæringsmiddeltilsynet for Aust-Agder$c[1998]
*300 $a5 bl.$bdiagr.
*4901 $aRapport / Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder$vnr 7-1998
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-02-16
*830 0$aRapport (Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder)$x0804-3345$vnr 7-1998$w999312664404702201$_20812900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010021600228$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990005358854702202$b2021-11-14T20:31:39Z$z990005358854702202
^