*001581437
*00520250613114905.0
*007cr
*007ta
*008111129s2002 no 000 u nob
*00900997cam a2200241 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990229319534702201
*035 $a(NO-LaBS)14096685(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)022931953
*035 $a(NO-TrBIB)114899606
*035 $a022931953-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aHalberg, Anne Dorte$0(NO-TrBIB)90670834$_20881300
*24510$aTilsyn med institusjonskjøkken - september 2002$csaksbehandler: Anne Dorte Halberg
*260 $aGrimstad$bNæringsmidddeltilsynet for Aust-Agder$c2002
*300 $a[7] bl.
*4901 $aRapport / Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder$vnr 5-2002
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-10-07
*830 0$aRapport (Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder)$x0804-3345$vnr 5-2002$w999312664404702201$_20812900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011100706075$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990229319534702202$b2021-11-14T20:32:32Z$z990229319534702202
^