*001692624
*00520250613114431.0
*007cr
*007ta
*008110514s2001 no 000 u nob d
*00901131cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*020 $a8259417804$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990122257464702201
*035 $a(NO-LaBS)13740606(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)012225746
*035 $a(NO-TrBIB)112642578
*035 $a012225746-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aAune, Erling Johan$0(NO-TrBIB)90988791$_34873400
*24510$aTemperaturer i kuldekjeden for ferske kjøttprodukter fra produsent til forbruker$cErling Johan Aune og Anne Karin Torstveit
*260 $aTrondheim$bSINTEF energiforskning$c2001
*300 $a18 bl.$bill.
*4901 $aTeknisk rapport / SINTEF energiforskning AS$vA5170
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-05-02
*653 $atemperatur$amat$_97815100
*7001 $aTorstveit, Anne Karin$0(NO-TrBIB)1096462$_96352700
*830 0$aTeknisk rapport (SINTEF energiforskning : trykt utg.)$vA5170$w999811444114702201$_14279600
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011050206011$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990122257464702202$b2021-11-14T20:42:32Z$z990122257464702202
^