*001738986
*00520250613113628.0
*007cr
*007ta
*008130624s2005 no 000 u nob
*00901186cam a2200265 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990509821764702201
*035 $a(NO-LaBS)14430719(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)050982176
*035 $a(NO-TrBIB)11450430x
*035 $a050982176-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aJacobsen, Eivind$d1956-$0(NO-TrBIB)90243810$_16681500
*24510$aNorsk mat i et åpent marked =$bNorwegian food in free trade domestic market$cEivind Jacobsen
*24631$aNorwegian food in free trade domestic market
*260 $aOslo$bStatens institutt for forbruksforskning$c2005
*300 $a60 s.
*4901 $aOppdragsrapport / Statens Institutt for Forbruksforskning$vnr 12-2004
*500 $aPå omslaget: Konkurransefordeler og ulemper for norske matprodukter ved en liberalisering av handelen med matvarer
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-09-15
*830 0$aSIFO oppdragsrapport (trykt utg.)$vnr 12-2004$w990201302794702201$_12593300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011091506060$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990509821764702202$b2021-11-14T20:45:54Z$z990509821764702202
^