156 matoppskrifter, gode råd og mathistorie
Inngår i serie: Tradisjonsmat fra nord (5)
Bok Bokmål utgitt [1999] Kokebøker
Bok Bokmål utgitt [1999] Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001783453 *00520230609154839.0 *007cr *007ta *008150401s1999 no# 000 0 nob *00901396cam a2200409 c 4500 *019 $bl *020 $a8299418941$qh.$z8290118909 *020 $qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999903443554702201 *035 $a(NO-LaBS)16054414(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)102310602 *035 $a(NO-TrBIB)990344355 *035 $a990344355-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a641.5 *080 $a641.568(481.7) *08274$a641.692$qNO-OsNB$25/nor *084 $a11b7$2loovs *245 $a156 matoppskrifter, gode råd og mathistorie *260 $a[Tromsø]$bVictus$c[1999] *300 $a130 s. *490 $aTradisjonsmat fra nord$v[5] *500 $aOver tittelen: Fisk *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-10-21 *650 7$aMattradisjoner$0(NO-TrBIB)HUME04904$2humord$_381610300 *651 7$aNord-Norge$0(NO-TrBIB)HUME03004$2humord$_366520700 *651 7$aNord-Norge$2norbok$_185481900 *653 $anorsk$amat$_85476700 *655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600 *7400 $aFisk *830 $aTradisjonsmat fra nord$v[5]$_171645200 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008090804071$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999903443554702202$b2021-11-14T20:49:39Z$z999903443554702202 ^