*001848510
*00520230401070005.0
*007ta
*008050215s1962 no# 000 0 eng
*00901302cam a2200301 c 4500
*015 $a6202291$2nbf
*019 $bl
*020 $cNkr 1.80
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999702972894702201
*035 $a(NO-LaBS)14688028(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)970297289
*035 $a970297289-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a597$qNO-OsNB$22/nor
*1001 $aBrækkan, Olaf R.$0(NO-TrBIB)90758296$_14816100
*24512$aA comparativ study of amino acids in the muscle of different species of fish$cby Olaf R. Brækkan and Gjermund Boge
*260 $aBergen$bFiskeridirektoratet$c1962
*300 $a19 s.$bTab.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol. 4, no. 3
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-08-21
*7001 $aBoge, Gjermund$0(NO-TrBIB)90956529$_23404900
*7760 $tA comparativ study of amino acids in the muscle of different species of fish$w991137214394702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol. 4, no. 3$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017082148041$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999702972894702202$b2021-11-14T20:53:58Z$z999702972894702202
^