The influence of dietary fatty acid composition and sex on pork quality = : Effekt av fettsyresammensetning i fôrfett og kjønn på svinekjøttkvalitet
Elin HallenstvedtInngår i serie: Philosophiae Doctor (PhD) Thesis (2011:4)
Hallenstvedt, Elin · Bok · Engelsk · utgitt 2010
Hallenstvedt, Elin · Bok · Engelsk · utgitt 2010
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001933869 *00520160622155749.0 *007ta *008110822s2010 no# 000 0 eng *00902222cam a2200577 c 4500 *015 $a1126627$2nbf *019 $bl *020 $a9788257509682$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991121242084702201 *035 $a(NO-LaBS)13427773(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)112124208 *035 $a112124208-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *08274$a664.92$qNO-OsNB$25/nor *1001 $aHallenstvedt, Elin$d1978-$0(NO-TrBIB)5034212$_118502800 *24514$aThe influence of dietary fatty acid composition and sex on pork quality =$bEffekt av fettsyresammensetning i fôrfett og kjønn på svinekjøttkvalitet$cElin Hallenstvedt *24631$aEffekt av fettsyresammensetning i fôrfett og kjønn på svinekjøttkvalitet *260 $aÅs$bDepartment of Animal and Aquacultural Sciences, Norwegian University of Life Sciences$c2010 *300 $a1 b. (flere pag.)$bill. *4901 $aPhilosophiae Doctor (PhD) Thesis$v2011:4 *500 $aDelvis opptrykk av artikler *500 $aSammendrag på norsk *502 $aAvhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2010 *650 7$aAdipose tissue$2agrovoc$_186979400 *650 7$aColour$2agrovoc$_186816600 *650 7$aCrossbreds$2agrovoc$_190180200 *650 7$aExperimentation$2agrovoc$_186497100 *650 7$aFatty Acids$2agrovoc$_186855800 *650 7$aFeeds$2agrovoc$_186557800 *650 7$aFish Oils$2agrovoc$_186939000 *650 7$aIndividual feeding$2agrovoc$_190846200 *650 7$aIodine$2agrovoc$_191656900 *650 7$aLipid content$2agrovoc$_187085300 *650 7$aMeat texture$2agrovoc$_186870700 *650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900 *650 7$aPlant oils$2agrovoc$_191078600 *650 7$aPork$2agrovoc$_187174900 *650 7$aQuality$2agrovoc$_185710300 *650 7$aRancidity$2agrovoc$_187270600 *650 7$aRestricted feeding$2agrovoc$_191917400 *650 7$aSex$2agrovoc$_187689100 *650 7$aSwine$2agrovoc$_186544800 *653 $asvinekjøtt$akvalitet$afettsyre$afettinnhold$afettvev$akjønn$afôr$afôring$aolje$aharskhet$akrysning,$ahybrid$afarge$atekstur$_118502900 *7102 $aUniversitetet for miljø- og biovitenskap$bInstitutt for husdyr- og akvakulturvitenskap$0(NO-TrBIB)5077717$4dgg$_16698200 *830 $aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$v2011:4$w990424668734702201$_13191000 *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *917 $ad *999 $aoai:nb.bibsys.no:991121242084702202$b2021-11-14T21:07:05Z$z991121242084702202 ^