Bakerihygiene med mikrobiologi : baker- og konditorfag
Svein Eliassen ... [et al.]Bok
Nynorsk utgitt 1996
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001105111 *00520231130055503.0 *007cr *007ta *008100309s1996 no 000 0 nno *00901229cam a2200313 c 4500 *019 $bl *020 $a8258409220 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999615685934702201 *035 $a(NO-LaBS)11563289(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)093502567 *035 $a(NO-TrBIB)961568593 *035 $a961568593-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *24500$aBakerihygiene med mikrobiologi :$bbaker- og konditorfag$cSvein Eliassen ... [et al.] *250 $a[Nynorskutg.] *260 $a[Oslo]$bYrkeslitteratur$c1996 *300 $a159 s.$bill. *500 $aPå omslaget: VK1 baker- og konditorfag *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-09-22 *653 $alærebøker$avideregående$askole$abakerfag$akonditorfag$_31017200 *7001 $aEliassen, Svein$0(NO-TrBIB)90859626$_31017300 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009092204096$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8258409220 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788258409226 *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *999 $aoai:nb.bibsys.no:999615685934702202$b2021-11-14T19:48:48Z$z999615685934702202 ^