*0011181221 *008130408s2013 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a613.2 *100 $aKjellevand, Tor Ole$4aut$_139685200 *245 $aFett og kostråd *300 $aS. 613-614 *520 $aKommentar til artikkelen: Kosthold, kolesterol og karbohydrater / Tor Ole Klemsdal *590 0$zKlemsdal, Tor Ole. - I: Tidsskrift for Den norske legeforening. - Årg. 133, nr. 2 (2013). - S. 184-186 *600 $aKlemsdal, Tor Ole$_137016000 *650 $ahelse$2norart$_11765000 *650 $akosthold$2norart$_12274100 *773 $tTidsskrift for Den norske legeforening$gÅrg. 133, nr. 6 (2013)$x0029-2001$w(NO-LaBS)552783(tnr) *8564 $uhttps://doi.org/10.4045/tidsskr.13.0258 *999 $z1300534505$anorart:1300534505 ^