*001123306
*00520250613114339.0
*007ta
*008110826s2001 no 000 u nob
*00901189cam a2200253 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270633747$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990120553284702201
*035 $a(NO-LaBS)14612398(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)012055328
*035 $a012055328-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aJacobsen, Eivind$d1956-$0(NO-TrBIB)90243810$_16681500
*24510$aKjøtt og kjøttvarer i Norge :$bom produktutvikling og kvalitetsdifferensiering$cav Eivind Jacobsen
*260 $aLysaker$bStatens institutt for forbruksforskning$c2001
*300 $a111 s.$bill.
*4901 $aRapport / Statens institutt for forbruksforskning$vnr 5-2001
*500 $aParallelltittel på omslaget: Meat and meat products in Norway : on product development and quality differentiation
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-07-01
*7400 $aMeat and meat products in Norway
*830 0$aRapport (Statens institutt for forbruksforskning : trykt utg.)$x0801-521x$vnr 5-2001$w998720790824702201$_14130800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016070108058$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990120553284702202$b2021-11-14T19:50:18Z$z990120553284702202
^