Plasma phospholipid pentadecanoic acid, EPA, and DHA, and the frequency of dairy and fish product intake in young children
Nicolai A. Lund-Blix · Artikkel · Engelsk
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011251585 *008161213s2016 xx# 000 0 eng *019 $bk *08230$a613.284083 *100 $aLund-Blix, Nicolai A.$4aut$uOslo universitetssykehus - Rikshospitalet, Pediatrisk forskningsinstitutt (PFI), Oslo ; Universitetet i Oslo, Institutt for medisinske basalfag, Avdeling for ernæringsvitenskap, Oslo ; Folkehelseinstituttet, Divisjon for epidemiologi, Oslo$_147037200 *245 $aPlasma phospholipid pentadecanoic acid, EPA, and DHA, and the frequency of dairy and fish product intake in young children *300 $a8 s. : ill. *500 $aVitenskapelig artikkel *520 $aEPA står for: Eicosapentaenoic acid. - DHA står for: Docosahexaenoic acid *5208 $aInneholder sammendrag *650 $abarn$2norart$_10105000 *650 $aernæring$9nor$2norart$_128566700 *650 $afettsyrer$2norart$_25530900 *653 $abiomarkers$9eng$_135386900 *653 $adietary assessment$9eng$_136286200 *653 $afatty acids$9eng$_130854200 *653 $afood frequency questionnaire$9eng$_135968700 *653 $aplasma phospholipids$9eng$_147037300 *700 $aAndersen, Lene F.$4aut$uUniversitetet i Oslo, Institutt for medisinske basalfag, Avdeling for ernæringsvitenskap, Oslo$_147037400 *700 $aBøås, Håkon;$4aut;$uFolkehelseinstituttet, Divisjon for epidemiologi, Oslo$_147037500 *700 $aRønningen, Kjersti S.;$4aut;$uOslo universitetssykehus - Rikshospitalet, Pediatrisk forskningsinstitutt (PFI), Oslo$_147037600 *700 $aTapia, German;$4aut;$uFolkehelseinstituttet, Divisjon for epidemiologi, Oslo$_147037700 *773 $tFood & nutrition research (online) (elektronisk ressurs)$gVol. 60 (2016)$x1654-661X *8564 $uhttps://doi.org/10.3402/fnr.v60.31933 *999 $z1600605294$anorart:1600605294 ^