*001126856
*00520160622153839.0
*007ta
*008130222s2004 no# 000 0 eng
*00901882cam a2200469 c 4500
*015 $a0508567$2nbf
*019 $bl
*020 $a8257505862$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990413157074702201
*035 $a(NO-LaBS)14708218(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)041315707
*035 $a041315707-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a519.2
*080 $a658.562.012.7
*08274$a338.17$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aDingstad, Gunvor Irene$d1970-$0(NO-TrBIB)97047475$_34228300
*24510$aMethods for modelling and optimisation of quality properties and costs in food products$cGunvor Irene Dingstad = Metoder for å modellere og optimere kvalitetsegenskaper og kostnader i næringsmidler / 2004
*24631$aMetoder for å modellere og optimere kvalitetsegenskaper og kostnader i næringsmidler
*260 $aÅs$bAgricultural University of Norway, Dept. of Chemistry, Biotechnology and Food Science$bMatforsk, Norwegian Food Research Institute$c2004
*300 $aVI, 105 s.$bill.
*4901 $aDr. scient. thesis / Agricultural University of Norway$v2004:1
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aSammendrag på norsk
*502 $aAvhandling (dr. scient.) - Norges landbrukshøgskole, Ås, 2004
*650 7$aCosts$2agrovoc$_185525300
*650 7$aFood industry$2agrovoc$_186672500
*650 7$aFood production$2agrovoc$_185916000
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aModels$2agrovoc$_185672300
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aOptimization methods$2agrovoc$_187218800
*650 7$aQuality assurance$2agrovoc$_186798400
*650 7$aQuality$2agrovoc$_185710300
*653 $aforsøksplanlegging$anæringsmidler$amålinger$asensorikk$amatkvalitet$amatematiske$ametoder$_34228400
*830 0$aDoctor scientiarum theses (trykt utg.)$x0802-3220$v2004:1$w998903256424702201$_14034900
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990413157074702202$b2021-11-14T19:50:34Z$z990413157074702202
^