*0011275249 *008180619s2018 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a338.7664752 *100 $aBerset, Synnøve Prytz$4ivr$_129099800 *245 $aØkt brødproduksjon med "fri flyt" *300 $aS. 8-11 : ill., port. *520 $aIntervju med Hilde Melfald, Arild Aamodt *610 $aBakehuset$_149615000 *650 $aBakerier$2norart$_14514600 *650 $aDigitalisering$2norart$_41250700 *650 $akompetanseutvikling$2norart$_16348100 *700 $aAamodt, Arild$4ive$_143059900 *700 $aMelfald, Hilde;$4ive$_149615100 *773 $tMatindustrien$gÅrg. 71, nr. 1 (2018)$x0809-8042$w(NO-LaBS)27789(tnr) *999 $z1800629114$anorart:1800629114 ^