Verknaden av ulike produksjonsmåtar på kjemiske og sensoriske eigenskapar i sider. [1].
Eivind Vangdal
Artikkel Nynorsk
*0011284832 *008190313s2018 xx# 000 0 nno *019 $bk *08230$a663.29 *100 $aVangdal, Eivind$4aut$_131170800 *245 $aVerknaden av ulike produksjonsmåtar på kjemiske og sensoriske eigenskapar i sider$n[1] *300 $aS. 26-28 : ill. *650 $asiderproduksjon$9nor$2norart$_148445600 *700 $aButinar, Lorena;$4aut$_150748000 *700 $aLemut, Melita Sternad$4aut$_150748100 *700 $aVodopivec, Branka Mozetic;$4aut$_150748200 *773 $tNorsk frukt og bær$gÅrg. 21, nr. 4 (2018)$x1501-4584$w(NO-LaBS)927391(tnr) *999 $z1900639253$anorart:1900639253 ^