Korleis kan ein kontrollere storleiken på "Aroma" og "Discovery" i økologisk epleproduksjon?
Ingunn Øvsthus
Artikkel Nynorsk
*0011300079 *008201005s2019 xx# 000 0 nno *019 $bk *08230$a634.1184 *100 $aØvsthus, Ingunn$4aut$_152320100 *245 $aKorleis kan ein kontrollere storleiken på "Aroma" og "Discovery" i økologisk epleproduksjon? *300 $aS. 23-25 : ill. *650 $aepledyrking$2norart$_36863800 *650 $atynning$2norart$_22242800 *650 $aøkologisk$adyrking$2norart$_95720900 *700 $aVangdal, Eivind$4aut$_131170800 *773 $tNorsk frukt og bær$gÅrg. 22, nr. 3 (2019)$x1501-4584$w(NO-LaBS)927391(tnr) *999 $z2000654547$anorart:2000654547 ^