Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011301702 *008201118s2020 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a613.276 *100 $aFadnes, Lars T.$4aut$uUniversitetet i Bergen, Det medisinske fakultet, Institutt for global helse og samfunnsmedisin ; Haukeland universitetssjukehus$_145912600 *245 $aBør vi spise mindre rødt kjøtt? *300 $aS. 990-992 : ill. *520 $aKronikk *650 $ahelse$2norart$_11765000 *650 $akjøtt$2norart$_40488600 *650 $akosthold$2norart$_12274100 *700 $aArnesen, Erik Kristoffer;$4aut;$uUniversitetet i Oslo, Det medisinske fakultet, Institutt for medisinske basalfag, Avdeling for ernæringsvitenskap$_152480500 *700 $aAune, Dagfinn$4aut$uImperial College London ; Bjørknes Høyskole$_152480600 *773 $tTidsskrift for Den norske legeforening$gÅrg. 140, nr. 10 (2020)$x0029-2001$w(NO-LaBS)552783(tnr) *8564 $uhttps://doi.org/10.4045/tidsskr.19.0786 *999 $z2000656209$anorart:2000656209 ^