
Hygiene og mikrobiologi : grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Ranveig Elisabeth Prøven ; [til nynorsk ved Kåre Vigestad]Prøven, Ranveig Elisabeth
Bok Nynorsk utgitt 1999
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001131686 *00520231230060407.0 *007cr *007ta *008150923s1999 no# 000 u nno *00901724cam a2200349 c 4500 *019 $bl *020 $a8200422054$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999913490834702201 *035 $a(NO-LaBS)9592368(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)100679307 *035 $a(NO-TrBIB)991349083 *035 $a991349083-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *044 $cno *1001 $aPrøven, Ranveig Elisabeth$d1952-$0(NO-TrBIB)90347138$_14761700 *24510$aHygiene og mikrobiologi :$bgrunnkurs hotell- og næringsmiddelfag$cRanveig Elisabeth Prøven ; [til nynorsk ved Kåre Vigestad] *250 $aNynorsk[utg.], 2. utg. *260 $aOslo$bUniversitetsforl.$c1999 *300 $a149 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-03-22 *653 $alærebøker$ahotell-$anæringsmiddelfag$avideregående$askole$_34918200 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010030104091$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200422054 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200422051 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/1/5/9788200422051.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/5/9788200422051.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/5/8200422054.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/1/5/9788200422051.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999913490834702202$b2021-11-14T19:51:00Z$z999913490834702202 ^