
Konserveringsmetoder - og kjemiske reaksjoner ved tilberedning og lagring av mat
Leif LynumLynum, Leif · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2011
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001134089 *00520230309104002.0 *007cr *007ta *008140620s2011 no# 000 0 nob *00902522cam a2200613 c 4500 *015 $a1126096$2nbf *019 $bl *020 $a9788251925334$qh.$cNkr 495.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991138970904702201 *035 $a(NO-LaBS)8618327(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)11389709x *035 $a(NO-TrBIB)142758612 *035 $a11389709x-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a637.03 *080 $a641.4 *080 $a664.8 *080 $a664.8.035 *080 $a664.8/.9 *08204$a664.028$221 *08204$a664.028$qNoOU$223 *08274$a664.028$qNO-OsNB$25/nor *0830 $a641.40154$221 *1001 $aLynum, Leif$d1943-$0(NO-TrBIB)90167726$_19613300 *24510$aKonserveringsmetoder - og kjemiske reaksjoner ved tilberedning og lagring av mat$cLeif Lynum *260 $aTrondheim$bTapir akademisk forl.$ccop. 2011 *300 $a413 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-05-26 *536 $aStøttet av Det faglitterære fond *650 7$aChemical reactions$2agrovoc$_186938800 *650 7$aFood technology$2agrovoc$_186672600 *650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200 *650 7$aKonservering$0(NO-TrBIB)REAL009872$2noubomn$_193098800 *650 7$aKonserveringsmidler$2tekord$_220377600 *650 7$aNæringsmiddelteknologi$0(NO-TrBIB)REAL012670$2noubomn$_220377700 *650 7$aPreservation$2agrovoc$_188293800 *650 7$aStorage$2agrovoc$_185558000 *653 $akonservering$amat$amatvarer$anæringsmiddelkjemi$ahelserisiko$_19613400 *7400 $aKonserveringsmetoder *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014052606041$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Beskrivelse fra forlaget (kort)$uhttp://butikk.tapirforlag.no/node/1369$qtext/html *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788251925334 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788251925334 *85642$3Innholdsfortegnelse$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788251925334 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/3/9788251925334.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/4/3/9788251925334.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/4/3/9788251925334.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNFFO$bNB *913 $aNorbok$bNB *961 $a229$9local *999 $aoai:nb.bibsys.no:991138970904702202$b2021-11-14T19:51:10Z$z991138970904702202 ^