Næringsmiddelkjemi : studieveiledning, kommentarer og oppgaver
Gunnar GrevskottGrevskott, Gunnar
Bok Bokmål utgitt c2000
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001136315 *00520230227133556.0 *007cr *007ta *008140714s2000 no# 000 u nob *00901245cam a2200349 c 4500 *019 $bl *020 $a8256246669$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990009594804702201 *035 $a(NO-LaBS)14170332(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)000959480 *035 $a(NO-TrBIB)112104134 *035 $a000959480-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *044 $cno *1001 $aGrevskott, Gunnar$0(NO-TrBIB)90151533$_19291900 *24510$aNæringsmiddelkjemi :$bstudieveiledning, kommentarer og oppgaver$cGunnar Grevskott *260 $aBekkestua$bNKI fjernundervisningen$cc2000 *300 $a56 s.$bfig. *500 $aK 1132 *500 $aOver tittelen: Industriell næringsmiddelproduksjon VK 1, modul 1. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-03-25 *650 2$aChemistry$_12453800 *650 2$aFood industry$_12001900 *650 2$aNutrition$_10134800 *653 $alærebøker$avideregående$askole$_14328900 *7102 $aNKI$bFjernundervisningen$0(NO-TrBIB)90585955$_24194300 *7400 $aIndustriell næringsmiddelproduksjon VK 1 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011030705004$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:990009594804702202$b2021-11-14T19:51:24Z$z990009594804702202 ^