*001144265
*00520230227130703.0
*007ta
*008050215s1952 no# 000 u nob
*00901159cam a2200289 c 4500
*015 $a5201684$2nbf
*019 $bl
*020 $cNkr 0.60
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990008346104702201
*035 $a(NO-LaBS)14184594(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)000834610
*035 $a000834610-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*1001 $aBakken, Kåre$0(NO-TrBIB)90956592$_36675800
*24510$aUndersøkelser av "helmel" =$bAnalysis of "whole meal"$cav Kåre Bakken
*24631$aAnalysis of "whole meal"
*260 $aBergen$bDirector of Fisheries$c1952
*300 $a7 s.$bill.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol. 2, no. 6
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-11-05
*7760 $tUndersøkelser av "helmel"$w991137209124702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol. 2, no. 6$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011112508040$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990008346104702202$b2021-11-14T19:52:02Z$z990008346104702202
^