Setter lokal mat på menyen : startet eget produksjonsselskap : avhengig av kvalitet
Helle Cecilie Berger
Artikkel Bokmål
*0011463833 *008081113s2008 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a338.19 *100 $aBerger, Helle Cecilie$4ivr$_128821500 *245 $aSetter lokal mat på menyen$bstartet eget produksjonsselskap : avhengig av kvalitet *300 $aS. 63-66 *520 $aIntervju med Anne Siri Brandrud, Evelyn Sommer, Bjørg Skarbø *650 $aMatkultur$2norart$_92990800 *650 $amatproduksjon$9nor$2norart$_128968100 *650 $asmåskalaproduksjon$9nor$2norart$_137293400 *700 $aBrandrud, Anne Siri;$4ive$_162327900 *700 $aSkarbø, Bjørg$4ive$_162328000 *700 $aSommer, Evelyn;$4ive$_162328100 *773 $tNorsk landbruk$gÅrg. 127, nr. 16 (2008)$x0332-5474$w(NO-LaBS)927680(tnr) *999 $z800439569$anorart:800439569 ^