*00117497
*00520230310100435.0
*007ta
*008141010s1978 no# 000 0 nob d
*00901041cam a2200265 c 4500
*015 $a7805847$2nbf
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998120479154702201
*035 $a(NO-LaBS)13712323(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)812047915
*035 $a812047915-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a338.3$qNO-OsNB$23/nor
*1001 $aTitlestad, Kristin Dale$d1951-$0(NO-TrBIB)90092465$_15124100
*24510$aOversikt over strukturen i norsk kjøtt- og fiskehermetikkindustri$cav Kristin D. Titlestad
*260 $aBergen$bIndustriøkonomisk inst.$c1978
*300 $aXI,56 s.$bill.$c4°
*4901 $aNotat / Industriøkonomisk institutt$v8/78
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2022-02-17
*830 0$aNotat (Industriøkonomisk institutt : 1978 : trykt utg.)$x1500-3884$v8/78$w998120478264702201$_15124200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2022011748085$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:998120479154702202$b2021-11-14T19:40:46Z$z998120479154702202
^