
Surdeigsbakst fra Ille brød
Martin Fjeld, Anca Tînc, Kateřina Soukupová, Alan Bates ; foto Alex ConuFjeld, Martin Ivar Hveem · Bok · Bokmål · utgitt [2022] · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 1 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0011848073 *00520230602050856.0 *007ta *008211213s2022 no a e 0 0 nob *00903247cam a2200469 c 4500 *019 $bl *020 $a9788241956935$cNkr 449.00$qinnbundet *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999921632496402201 *035 $a(NO-DIMO)f05fd077-41fd-454b-9298-669fd6bc77ed *035 $a(NO-LaBS)16535857(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0644351 *035 $a(NO-OsBAS)150408705 *035 $aoai:bibbi.bs.no:0644351 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000009328 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000009328 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda$dNO-OsNB *08204$a641.815$qNO-OsBA$223/nor *1001 $aFjeld, Martin Ivar Hveem$d1985-$0(NO-TrBIB)15038382$4aut$_16708000 *24010$aSurdeigsbakst fra Ille brød$_182146300 *24510$aSurdeigsbakst fra Ille brød$cMartin Fjeld, Anca Tînc, Kateřina Soukupová, Alan Bates ; foto Alex Conu *264 1$aBergen$bVigmostad Bjørke$c[2022] *300 $a203 sider$billustrasjoner i farger *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *520 $aille brød begynte å bake surdeigsbrød hjemme på kjøkkenbenken. Nå er de et av landets fremste surdeigsbakerier, og har vunnet flere priser. Denne boken er deres guide til surdeigsbaking. Du lærer først å lage surdeigsstarter og holde en god starter ved like. Deretter følger oppskrifter på alt fra enkle formbrød til vidunderlige landbrød og fullkornbrød med ulike sorter smakfullt og næringsrikt økologisk korn. Siste halvdel av boken er viet søtbakst og annen bakst med surdeig, som boller, brioche, pizza, pretzels, pepperkaker, pannekaker, vafler, lomper og burgerbrød. Med presise forklaringer og trinn for trinn-bilder lærer du bretting og forming av deiger, slik at resultatet blir både saftig og luftig. Casper André Lugg og Martin Ivar Hveem Fjeld har tidligere gitt ut boken Surdeig. *650 7$aSurdeigsbrød$gmatlaging$0(NO-OsBA)1145374$2bibbi$9nno$_198243900 *650 7$aSurdeigsbrød$gmatlaging$0(NO-OsBA)1145374$2bibbi$9nob$_198244000 *65027$aBrødbaking$0(NO-OsBA)1115667$2bibbi$9nno$_198244100 *65027$aBrødbaking$0(NO-OsBA)1115667$2bibbi$9nob$_198244200 *655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600 *7001 $aBates, Alan$0(NO-TrBIB)1656996720224$4aut$_182146600 *7001 $aConu, Alex$d1983-$0(NO-TrBIB)1656996720223$4pht$_182146700 *7001 $aFjeld, Martin Ivar Hveem$d1985-$0(NO-TrBIB)15038382$tSurdeigsbakst fra Ille brød$_16708000 *7001 $aSoukupová, Kateřina$0(NO-TrBIB)1656996720225$4aut$_182146800 *7001 $aTînc, Anca$0(NO-TrBIB)1656996720343$4aut$_182146900 *85641$3Fulltekst$uhttps://www.nb.no/search?q=oaiid:"oai:nb.bibsys.no:999920317895102202"$yNettbiblioteket$zSøke-URL *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788241956935 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/3/9788241956935.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/3/9788241956935.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/3/9788241956935.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920317895102202$b2022-09-02T02:14:36Z$z999920317895102202 ^