*001202654
*00520250613114841.0
*007ta
*008150629s2002 no 000 u nob d
*00901907cam a2200361 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270633836$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990227671504702201
*035 $a(NO-LaBS)14764503(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)022767150
*035 $a022767150-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aAmilien, Virginie$0(NO-TrBIB)90813763$_36418300
*24510$a"Fra vafler og hamburger til elghakk og hjortestek" :$bet bilde av matkulturen i reiselivsbransjen = "From vaffels and hamburger to chipped moose and deer steack [sic]" : a view of Norwegian food culture$cVirginie Amilien
*24631$a"From vaffels and hamburger to chipped moose and deer steack [sic]"$ba view of Norwegian food culture
*260 $aLysaker$bStatens institutt for forbruksforskning$c2002
*300 $a106 s.$bill.
*4901 $aFagrapport / Statens institutt for forbruksforskning$vnr 4-2002
*500 $aInneholder SIFO oppdragsrapport nr 19-2001: Matkultur i norsk reiseliv
*500 $aNorsk tekst med engelsk sammendrag
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-10-10
*650 7$aMat$0(NO-TrBIB)HUME04912$2humord$_186203300
*650 7$aMattradisjoner$0(NO-TrBIB)HUME04904$2humord$_186174700
*650 7$aReiseliv$0(NO-TrBIB)HUME01411$2humord$_186333000
*650 7$aTurisme$0(NO-TrBIB)HUME01417$2humord$_186304500
*651 7$aNorge$0(NO-TrBIB)HUME02605$2humord$_185478500
*653 $amatkultur$areiseliv$anorge$amatturisme$aturistnæring$_44388600
*7400 $aMatkultur i norsk reiseliv
*7760 $t"Fra vafler og hamburger til elghakk og hjortestek" : et bilde av matkulturen i reiselivsbransjen$w991128277214702201
*830 0$aFagrapport (Statens institutt for forbruksforskning : trykt utg.)$x1502-6760$vnr 4-2002$w990202102484702201$_13636700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014101008021$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990227671504702202$b2021-11-14T19:56:33Z$z990227671504702202
^