
Hygiene og mikrobiologi : grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
Ranveig Elisabeth Prøven ; [tegninger og tabeller: David Keeping [og] Lukas Enquist]Prøven, Ranveig Elisabeth
Bok Bokmål utgitt 1999
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
*001208611 *00520230401180855.0 *007cr *007ta *008150923s1999 no# 000 u nob d *00901862cam a2200361 c 4500 *019 $bl *020 $a8200422070$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999913379054702201 *035 $a(NO-LaBS)9592368(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)100658539 *035 $a(NO-TrBIB)991337905 *035 $a991337905-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *044 $cno *1001 $aPrøven, Ranveig Elisabeth$d1952-$0(NO-TrBIB)90347138$_14761700 *24510$aHygiene og mikrobiologi :$bgrunnkurs hotell- og næringsmiddelfag$cRanveig Elisabeth Prøven ; [tegninger og tabeller: David Keeping [og] Lukas Enquist] *250 $aBokmål, 2. utg. *260 $aOslo$bUniversitetsforl.$c1999 *300 $a149 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-03-18 *653 $ahygiene$amikrobiologi$alærebøker$ahotell-$anæringsmiddelfagvideregående$askole$_45307100 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010030100037$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200422070 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200422070 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200422075 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/7/9788200422075.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/7/8200422070.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/7/9788200422075.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/7/9788200422075.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999913379054702202$b2021-11-14T19:57:07Z$z999913379054702202 ^