Landbrukets kompetansebehov og utdanninger
Ikke ledig
Biblioteket har (for tiden) 0 eksemplarerHenter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*0012116956 *00520230221081742.0 *008230217s2020 no eo 0 nob *00901823nam a22003735c 4500 *020 $a9788217027164 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999922074870802201 *035 $a(NO-DIMO)da6440a9-0fda-4c04-82d5-1be983811897 *035 $aoai:nb.no:pliktmonografi_000015603 *040 $aNO-OsNB$bnob$erda *097 $aukat$9local *1001 $aStrøm Prestvik, Anne$4aut$_210043000 *24510$aLandbrukets kompetansebehov og utdanninger *264 1$aÅs$bNIBIO$c2020 *300 $a95 *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $adatamaskin$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1003$2rdamt *338 $aonline (nettilkoblet) ressurs$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1018$2rdact *347 $atekstfil$0http://rdaregistry.info/termList/fileType/1002$2rdaft *347 $bPDF *4900 $aNIBIO Rapport$v6/171$x24641162 *520 $aDenne rapporten gjør en gjennomgang av kompetansebehovet i landbrukets verdikjeder, inkludertmatindustrien. Det er også en oversikt og gjennomgang av utdanningstilbudene, fra videregående tiluniversitet, som er rettet mot landbruket, samt søkning og kandidatproduksjon i disse. Til slutt irapporten er det en gjennomgang av gap mellom kompetansebehov, utdanningstilbud ogrekruttering, og forslag til tiltak. *588 $aTittel fra tittelskjermbildet *653 6$areport$_128546700 *7001 $aHelgesen, Hilde$4aut$_154010100 *7001 $aPettersen, Ivar$4aut$_132393300 *7001 $aRomsaas, Ingrid Martine$4aut$_192382200 *7001 $aYstad, Eystein$4aut$_167917900 *7102 $aLandbruksdirektoratet$4cli$_184629900 *7102 $aNIBIO$4ctr$_184209200 *85641$3Fulltekst$uhttps://www.nb.no/search?q=oaiid:"oai:nb.bibsys.no:999920378690202202"&mediatype=bøker$yNettbiblioteket$zSøke-URL *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920378690202202$b2023-02-21T03:09:18Z$z999920378690202202 ^