*001213121
*00520250613123208.0
*007ta
*008130312s2008 no 000 u nob d
*00901375cam a2200289 c 4500
*019 $bl
*020 $a9788280822345$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990806954004702201
*035 $a(NO-LaBS)14033324(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)08069540x
*035 $a08069540x-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*060 4$aWC 268
*24500$aBlir vi syke av norsk kjøtt? :$bhvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: hva vet vi, og hva har vi behov for å vite? Status - 2008$cGeorg Kapperud... [et al.]
*260 $aOslo$bFolkehelseinstituttet$c2008
*300 $a51 s.
*4901 $aRapport / Nasjonalt folkehelseinstitutt$v2008:2
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-04-09
*650 2$aCross Infection$_11677500
*650 2$aMeat products$_15895400
*650 2$aNorway$_10050600
*7001 $aKapperud, Georg$d1948-$0(NO-TrBIB)90159116$_49851500
*7760 $tBlir vi syke av norsk kjøtt? : hvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: hva vet vi, og hva har vi behov for å vite? Status - 2008$z9788280822352$w990809984294702201
*830 0$aRapport (Nasjonalt folkehelseinstitutt : trykt utg.)$v2008:2$w990215466304702201$_16198200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014040905006$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990806954004702202$b2021-11-14T19:57:30Z$z990806954004702202
^