
Kok smart med Jamie
Save with Jamie (Originaltittel) · [Jamie Oliver] ; oversatt av Håvard EggeOliver, Jamie · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2014
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001215694 *00520230309162806.0 *007ta *008140225s2014 no# 000 0 nob *00901919cam a2200409 c 4500 *015 $a1410203$2nbf *019 $bl *020 $a9788205457119$qib.$cNkr 379.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991334827824702201 *035 $a(NO-LaBS)10029751(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0378624 *035 $a(NO-TrBIB)133482782 *035 $a133482782-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *0411 $heng *042 $anorbibl *044 $cno *08274$a641.55$qNO-OsNB$25/nor *1001 $aOliver, Jamie$d1975-$0(NO-TrBIB)1033496$_12543200 *24510$aKok smart med Jamie$c[Jamie Oliver] ; oversatt av Håvard Egge *2461 $aSave with Jamie$iOriginaltittel *260 $a[Oslo]$bGyldendal$ccop. 2014 *300 $a287 s.$bill. *500 $aUndertittel på omslaget: Gjør smarte innkjøp, utnytt råvarene best mulig og spis restene *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-04-05 *7001 $aEgge, Håvard$0(NO-TrBIB)9029687$4trl$_46185300 *7400 $aGjør smarte innkjøp, utnytt råvarene best mulig og spis restene *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018040548144$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205457115 *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788205457119 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205457119 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/9/1/9788205457119.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/9/1/9788205457119.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/9/1/9788205457119.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:991334827824702202$b2021-11-14T19:57:44Z$z991334827824702202 ^